ÅrETs arTisTEr

D.D.E.

dde presse sjarken 20pdfVarig braksuksess

Musikkåret 1996 huskes for to ting: Alle platene som ingen ville kjøpe, og DDEs braksuksess med “Det går likar no.” Plata solgte til gull ni måneder på rad og er med 300 000 solgte album den fjerde mest solgte norskspråklige platen noensinne. 20 år etter har bandet og albumet samlet hærskarer av nye fans. “Det går likar no” har blitt et kjent ordspråk over hele riket og stadig flere som ikke var født da plata kom ut, har lært seg repertoaret og synger enda høyere enn artistene. Det går rett og slett ikke likar no. Det går enda bedre. Best of Trøndelag.

Når DDE inviterer til fest, spares det ikke på noe. Det generøse, topp motiverte vertskapet byr på allsanggaranti, henda i været og aktivering av lykkesenteret, men ikke bare det. “ Som journalist Audun vinger sa, i forbindelse med et intervju med Tono:

“Jeg liker balladene deres. De har en pathos ved seg som er på grensen til teit, men som blir en slags norsk utgave av Bruce Springsteen.
Og forresten, partylåtene til DDE blir jo som Joni Mitchell sammenliknet med partylåtene som er på hitlistene i dag.”


Vassendgutane


Vassendgutane pressebilde 2015Etter 20 år på veien, og 8 CD-utgivelser og 2 DVDer, kan man stille seg spørsmålet om Vassendgutane har fått svekket hørsel?
Ser man på tittelen til det siste albumet SKRU OPP!!, gir kanskje svaret seg selv?
Managementet er imidlertid av en annen oppfatning: «Denne musikken er faktisk så bra at vi er nødt til å skru opp!»
Manager Alf Aarseths rockefot går uavbrutt med lyden av SKRU OPP!! i bakgrunnen. «Vassendgutane skuffer aldri!» sier Alf, mens telefonene kimer på bookingkontoret.
På denne plata er Vassendgutane på en måte tilbake til røttene, og vi tror fansen vil sette pris på den musikalske veien vi har gått.
Skriveprosessen har gått jevnt og trutt, og produsent er som før Svein Erik Åmås, som har gjort alle bandets produksjoner hittil.
Etter formidable suksesser med låter som Granada og Ungkar med dobbelseng, er det nå blant annet Russerbart og hue, Lika, Nachspel, og Tyste bestefar som skal toppe ønskelistene.

En konsert med Vassendgutane vil selvsagt inneholde et variert utvalg fra bandets rikholdige katalog.

«Du er garantert fornøyd og glad når du går hjem etter en konsert med Vassendgutane»Vestlandsfanden

Skjermbilde 2017 01 12 kl. 15.26.32

Når folk-rock bandet Vestlandsfanden kommer dundrende langs veien med følget sitt, er det bare å låse dørene - eller hive seg med på moroa. Med sitt ekstremt smittende humør og svingende folk-rock risikerer du å havne på golvet og opp på bordet før du har fått sukk for deg. Musikere med lang fartstid og solid stayerevne leverer varene hver gang. Med over 3000 spillejobber i bagasjen og 16 album utgivelser er bandet klar for sitt 36 spilleår. Det er enestående i norsk underholdningsbransje. Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært sammenhengende på landeveien siden 1979 og brøytet vei for en rekke beslektede band. Vestlandsfanden er et fullblods folk-rock band som blåser de fleste andre rockeband av banen allerede i første sving. Når bandet kommer til oppløpet er de fleste konkurrenter enten forsvunnet i røyken eller gått i garderoben.

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har aldri vært bedre

  
Min Trio

mintrio

Trekløveret Håvard, Vegard og Aleksander byr på Allsang, hopping og dansing så vel som ettertanke og velskrevne tekster om nordnorsk natur og hverdagslig streben. Men fremfor alt og i høyeste grad byr dem på seg selv.  To gitarer og en utrent vokalist med en veltrent stemme lager låter og liv som til nå har vist seg å fenge i alle aldere fra evig ung til evig gammel.

Etter å ha beseiret de aller fleste scener på hjemmebanen Bodø, er MinTrio i full gang med å utvide radiusen. Bandet er kjent for å skape en unikt god stemning sammen med publikum! For nettopp dette høstet de svært god kritikk og terningkast 5 fra Avisa Nordland i forbindelse med sin egen konsert på et fullsatt Sinus(Bodø) 27. desember

Nå har de tatt danseskoene på og er klare for Sjarken. Dori Famous

Skjermbilde 2015 08 14 kl. 19.14.23Dori Famous er kjent for sine spreke og rammeløse potpurrier.

De har spilt på en rekke festivaler og konsertlokaler rundt om hele landsdelen. I disse dager har Dori Famous laget en forestilling. De har spilt inn en CD med egne barnesanger. Platen inneholder sanger om mye rart. Bokstavelig talt. Med låter som "Rare Dyr", "Redd", "Bølleboogie", "Tyven" og "Tissesangen" er det en god blanding av humor og alvor. I disse låtene har de beveget seg inn i barnas vide fantasi samt inn i temaer som opptar barn i dag. I tillegg til spreke låter med heftige rytmer og variasjoner som engasjerer og innviterer publikum til å delta i konserten.

Dori Famous er et allsidig og underholdende band med bred og lang erfaring. De setter alltid publikum i første rekke og strekker seg til det ytterste for å gjøre alle fornøyde.
Blaze of Glory

blazeBlaze of Glory framfører musikk skrevet av
Bon Jovi, bandet som har vært pionerer innen
puddelrock siden tidlig på 80- tallet og frem til i
dag. Bon Jovi gjorde seg særlig bemerket med
plateinnspillingene «Slippery when wet» i 1986
og «New Jersey» i 1988. Utover 90-tallet gav de
ut plater som resulterte i flere hits.

Blaze of Glory had gjennom sine tolkninger
klart å gjenskape nerve, intensitet og stemning
i musikken som tar deg rett tilbake til Bon
Jovi´s glansperiode.
Publikum får på konsert oppleve fremførelser
av rockeklassikere som «You give love a bad
name», «Living on A Prayer», «I´ll be there for you»,
«Born To Be My Baby» og mange flere.
Tilbakemeldingene fra Blaze of Glory´s
opptredener har vært overveldende. Bandet
har spilt på festivaler og puber over store deler
av Nordland og Trøndelag, og interessen for
bandet er absolutt økende.
Både i 2014 og i 2015 har Blaze of Glory vært
invitert til å spille på festivaler i Riga - Latvia -
også her med gode tilbakemeldinger.
Blaze of Glory består av musikere som har
vært med i utallige band på Helgeland.CSI


CSI on the moonhar base i Trondheim og består av Christian A Fjeseth og Stig A Kvam-Jørgensen. Sammen utgjør de supergitarduoen CSI Trondheim. Musikken passer de fleste og består av alt fra halsbrekkende gitar og sangnummer, til allsang som passer afterski perfekt eller neddempete stemninger med f eks Pink Floyds Dark Side of the Moon framført i sin helhet. Alle finner noe de liker når disse rutinerte guttene setter i gang med fullt trøkk. Kvam-Jørgensen står for leadvokal og trampekasser med overlegen stemmeprakt, og Fjeseth står for kor og gitarspill som vanligvis er forbehold elgitar.

Foruten duoen CSI Trondheim, spiller begge to også i kvartetten Gallows Pole, som består av Geir Bakke og Stian Tjosås, på henholdsvis bass og trommer. Samme besetning utgjør også bandet Substitute, som er et hyllestband til The Who. I begge band spiller Kvam-Jørgensen orgel/synth/piano, samt gitar etter behov.


Harabaill


harabaillMer lokalt enn dette blir det ikke! Garasjeband fra Dønna bestående av 5 voksne gutter som alle er oppvokst i nærområdet. Disse gutta kjenner livet i fjæra, hva som kan røykes i skogen og at sputnik ikke bare er en russisk rakett - dette er nittitallets «gutta på skauen»! Harbaill er et rykende ferskt tilskudd på den musikalske himmelen og ble unnfanget som et sidesprang fra et annet lokalt band, Kavringan, senhøsten 2016. Gutta i Harabaill liker å skape blest hvor enn di ferdes, og går ikke av veien for spillopper og stunts for å sette scenen. Stilen er uhøytidelig og jovial, disse gutta byr på seg selv – upolert og ubarbert! Bandet favner vidt og roter lekent med genre, men med et hovedtrykk på allsangvennlig og danseglad rock. Ingen fot skal stå stille, og ingen gane skal forbli tørr på Harabaill konsert - alle skal få! Hørte jeg vorspiel?
____________________________________________________________________________________________________


The Drunken Sailors
drunken

 

The Drunken Sailors spiller akustisk irsk, roots, americana, country og blues, med et lydbilde preget av fiolin, munnspill, perkusjon og gitar.